Пушич пожалівся на один момент у матчі з Чорноморцем: тренер Шахтаря в очікуванні битви з Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
536
1 голос
Пушич пожалівся на один момент у матчі з Чорноморцем: тренер Шахтаря в очікуванні битви з Динамо
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич підбив підсумки поєдинку 27-го туру УПЛ проти Чорноморця (3:0). Керманич «гірників» попри погром «моряків» дорікнув своїм підопічним за слабку реалізацію.

Маріно Пушич дуже виважено прокоментував погром, який влаштували його підопічні у 27 турі української Прем'єр-ліги одеському Чорноморцю (3:0).

Більш того, боснійський фахівець з паспортом громадянина Нідерландів, навіть вжалив Данила Сікана та компанію за не надто якісну реалізацію, натякнувши, що наступний суперник помаранчево-чорних Динамо може такого і не пробачити.

«Задоволений результатом моєї команди. Ми контролювали цю гру повністю, були концентровані та організовані. Я можу хіба що жалітися, щоб забивали більше, але ти не можеш забивати постійно». 

Розповів Пушич і про те, чому не мав ігрового часу проти Чорноморця Ласіна Траоре. Також фахівець окремо закцентував на грі Данила Сікана, який відзначився одним з голів і Егіналдо. І, звісно ж, не забув задати і про вирішальну битву чемпіонату проти Динамо, яка відбудеться вже наступними вихідними.

«У Траоре невеличка травма, тому ми не могли ризикувати. Ми поспілкувалися і це було його рішення. Егіналдо добре увійшов у гру і Сікан виконав фантастичну роботу для команди. Не тільки забив, але й дуже добре працював. Матч проти Динамо буде за перше місце, але ми будемо готуватися до цього матчу, як і до всіх інших», – сказав Пушич в ефірі УПЛ ТБ.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Шахтар – Чорноморець дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після 27 турів Шахтар має у своєму активі 67 залікових балів та займає першу сходинку в турнірній таблиці УПЛ. Відрив від головного конкурента в боротьбі за золото київського Динамо складає чотири очки.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на формально домашньому полі зіграє саме проти колективу Олександра Шовковського.
  • Центральний поєдинок 28-го туру заплановано на 11 травня. Початок гри у Львові о 18:00. У випадку перемоги над киянами донецький клуб достроково стане чемпіоном УПЛ.