Оболонь шокувала ЛНЗ і наблизилась до Олександрії: «пивовари» перервали безвиграшну серію в УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
240
1 голос
Оболонь шокувала ЛНЗ і наблизилась до Олександрії: «пивовари» перервали безвиграшну серію в УПЛ
Фото: УПЛ
Київська Оболонь здобула стратегічно важливу перемогу над черкаським ЛНЗ (1:0) і перебуває на відстані однієї перемоги від того, щоб вибратися із зони перехідних матчів.
  • До сьогоднішньої перемоги над ЛНЗ безвиграшна серія Оболоні в чемпіонаті тривала шість ігор: чотири нічиї та дві поразки.

Перший тайм поєдинку в Києві попри пристойну, як для травня спеку в понад 20 градусів з плюсів, видався досить живим. Обидві команди мали кілька реальних нагод забивати, але реалізувати вдалося лише одну і зробили це господарі поля: Ігор Краснопір замкнув подачу з кутового.

У таймі номер два глядачі на голи не дочекалися і точний удар Краснопіра так й лишився єдиним. У найбільш пивному районі Києва сьогодні свято!

▶️Переглянути гол можете у нашому телеграм-каналі

Україна. Прем’єр-ліга

27-й тур

Оболонь – ЛНЗ 1:0 (1:0)

Гол: Краснопір, 22.

  • Після 27 турів Оболонь має в доробку 25 залікових балів та займає 13 сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відстань від Олександрії, яка перебуває на рятівній 14 позиції, складає лише два пункти. Черкаська команда йде сьомою: 32 очки.
  • У наступному турі команда Валерія Іващенка вдома прийматиме львівський Рух. Поєдинок заплановано на 11 травня. Початок гри о 15:30
  • ЛНЗ в турі номер 28 на виїзді протистоятиме ковалівському Колосу. Гра має відбутися 13 травня. Початок поєдинку о 15:30.