«Якщо в Суркіса вистачить сміливості, то хай відповість»: Леоненко звернувся до власника Динамо щодо його слів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
939
2 голоси
«Якщо в Суркіса вистачить сміливості, то хай відповість»: Леоненко звернувся до власника Динамо щодо його слів
Олександр Шовковський і Ігор Суркіс, фото: ФК Динамо
Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко прокоментував слова власника київського клубу Ігоря Суркіса про те, що півзахисник Микола Шапаренко коштує 300 мільйонів євро.

Ексфорвард Динамо Віктор Леоненко в інтерв’ю FanDay висловився щодо заяви президента біло-синіх Ігоря Суркіса про те, що його хавбек Микола Шапаренко коштує 300 мільйонів євро.

Експерт поставився до такої оцінки скептично.

«Ігор Михайлович так пожартував. А що як пройде, як із Мудриком? Хоча після Міші навряд чи будуть когось хапати за такі гроші. Але якщо розбирати, то жарт не смішний. Я ось смішніше пожартую. Справами Шапаренка має займатися його тесть Шацьких».

Леоненко поставив критичні питання Суркісу як відповідь на його заяву про 300 мільйонів за Шапаренка.

«А якщо серйозно, то хочу запитати: скільки Шапаренко віддав і забив у цьому важкому чемпіонаті? Якщо Ігор Михайлович відповість, то я запитаю: який вигляд матиме Шапаренко в єврокубках?».

Колишній футболіст закликав Суркіса відповісти.

«Якщо в Ігоря Михайловича вистачить сміливості, то нехай відповість на ці запитання. А тут уже стає не смішно, погодьтеся», – сказав Леоненко.

  • Зазначимо, що Шапаренко в цьому сезоні провів за Динамо 23 матчі, у яких забив чотири голи та віддав три результативні передачі;
  • Контракт 25-річного півзахисника з Динамо розрахований до 30 вересня 2025 року. Трансфермаркт оцінює його вартість у шість мільйонів євро;
  • Леоненко виступав у Динамо з 1992 по 1998 рр. (129 матчів, 79 голів).