«Як страшний сон»: вихованець Динамо назвав український клуб, який хоче забути

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
286
1 голос
 «Як страшний сон»: вихованець Динамо назвав український клуб, який хоче забути
Максим Куліш. Фото: ФК Поділля
Півзахисник першолігового Поділля з Хмельницького Максим Куліш розповів, що найгіршим етапом в його професійній кар’єрі був час проведений у київському Рубіконі.

Максим Куліш розказав, як саме він опинився в Рубіконі і назвав той період у своїй професійній кар’єрі найгіршим. Сталося це в 2021 році, коли вихованець київського Динамо повернувся до України після невдалої спроби заграти за словацьку Сеницю.

«Розірвав трудову угоду і приїхав в Україну. На початку 2021-го з’явилась можливість приїхати на перегляд в Минай. Я сподобався головному тренеру Василю Кобіну, він взяв мене в команду, сказав, що я отримаю шанс у першій команді. Але буквально за три тижні прийшов Олександр Севідов, який усіх молодих відправив у дубль. Зіграв я пару ігор з другою командою і теж розірвав контракт. Там уже були проблеми з оплатою».

Не маючи гідних варіантів продовження кар’єри Куліш пристав на пропозицію друголігового Рубікона і згодом про це пошкодував, бо ж клуб заплямував свою репутацію участю у, ймовірно, договірних поєдинках.

«Взагалі про Рубікон говорити не хочу. Це була помилка. Можете написати: «Хочу забути, як страшний сон», –  розповів Куліш в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Максим Куліш за час професійної кар’єри захищав кольори київського Динамо, Ворскли, Олександрії, Рубікона, Діназа та Лівого Берега.
  • У поточному сезоні півзахисник зіграв 19 поєдинків за Поділля: два голи, три результативні передачі.