«Там була цікава історія»: вихованець Динамо розповів про ультиматум від європейського клубу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
57
1 голос
«Там була цікава історія»: вихованець Динамо розповів про ультиматум від європейського клубу
Максим Куліш. Фото: ФК Поділля
Півзахисник Поділля Максим Куліш згадав про своє нетривале перебування у клубі словацької Суперліги Сениця, який він покинув не зігравши жодної гри.

Максим Куліш в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу‎» розповів, що підписав контракт з європейським клубом Сениця зі Словаччини, перебуваючи в Україні.

«Там була цікава історія. Я підписав в Україні контракт, приїхав у Словаччину, але мене навіть не заявили на чемпіонат. Я про це навіть не знав! Старався на тренуваннях, щось доводив, однак в заявку на гру все одно не потрапляв‎».

З часом українець дізнався, що його навіть не заявили на чемпіонат, а потім почув ультиматум щодо своєї подальшої кар’єри.

«‎Не заявили на перший матч, на другий, тож вирішив підійти до тренера й запитати, чому не граю. Він відповідає: «Треба старатись. Ти прийшов під час сезону. В нас вистачає своїх гравців». 

А коли частина сезону закінчилась, я дізнався, що навіть заявленим не був. У клубі сказали: «Або їдеш в оренду в словацьку Першу лігу, або розривай контракт».

Футболіст вирішив покинути Словаччину та перейшов до Минаю.

«Тоді я вже був, як «вичавлений лимон», і хотів повернутись додому. Тому розірвав трудову угоду і приїхав в Україну. На початку 2021-го з’явилась можливість приїхати на перегляд в Минай‎», – сказав Куліш.

  • Куліш є вихованцем київського Динамо. Також виступав у других командах Миная, Ворскли та Олександрії.
  • У Сениці хавбек опинився восени 2020-го року, а у січні 2021-го повернувся в Україну.
  • У нинішньому сезоні півзахисник зіграв за Поділля у всіх турнірах 19 поєдинків, забив два голи та віддав три результативні передачі.