Відзнака за вольову перемогу над Дніпром-1: УПЛ назвала найкращих гравця і тренера 26-го туру

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
193
2 голоси
Відзнака за вольову перемогу над Дніпром-1: УПЛ назвала найкращих гравця і тренера 26-го туру
Владислав Ванат та Олександр Шовковський. Фотоколаж: УПЛ
Нападник київського Динамо Владислав Ванат та керманич столичного гранда Олександр Шовковський визнані найкращим гравцем та тренером 26-го туру УПЛ.

Головний герой Динамо у матчі проти проти Дніпра-1 (2:1), автор переможного голу Владислав Ванат, визнаний найкращим гравцем 26-го туру української Прем’єр-ліги. Голеадор біло-синіх набрав 57% голосів у Instagram та 51,5% у Google Form.

А найкращим тренером звітного туру УПЛ став наставник Ваната Олександр Шовковський. Він удостоївся 53% голосів вболівальників у Instagram та 54% у Google Form. Проінформувала пресслужба української Прем’єр-ліги.

Нагадаємо, що на першому етапі голосування за найкращого гравця та тренера туру, представники УПЛ опитують спортивних журналістів та партнерів ліги. На другому етапі у соціальних мережах Української Прем’єр-Ліги своїх фаворитів обирають глядачі. 

  • Динамо після 25-ти зіграних поєдинків займає друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги з 57-ма очками в доробку. Відставання від донецького Шахтаря, який лідирує в чемпіонських перегонах, складає чотири пункти.
  • Сьогодні, 1 травня, підопічні Олександра Шовковського у перенесеному поєдинку п'ятого туру прийматимуть рівненський Верес. Початок гри у Києві о 15:30.
  • 27-й тур в українській Прем'єр-лізі буде зіграно з 4 по 6 травня.
  • Центральною битвою туру стане поєдинок між Дніпром-1 та Кривбасом, який винесено на понеділок, 6 травня. Поєдинок у Дніпрі має розпочатися о 13:00.