Троє ключових гравців Динамо пропустять матч з Вересом: клуб пояснив причину

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4297
4 голоси
Троє ключових гравців Динамо пропустять матч з Вересом: клуб пояснив причину
Олександр Тимчик. Фото: ФК Динамо (Київ)
У перенесеному поєдинку п'ятого туру української Прем'єр-ліги проти Вереса Олександр Шовковський не зможе розраховувати на Дячука, Тимчика та Шапаренка.

У головного тренера київського Динамо Олександра Шовковського знову проблеми зі складом. Справа в тім, що у домашньому матчі проти Вереса точно не зіграють захисник Максим Дячук та хавбек Микола Шапаренко, які мають перебір жовтих карток. 

Також поєдинок пропустить і оборонець Олександр Тимчик, який отримав пряму червону картку у грі 25-го туру УПЛ проти Дніпра-1 (2:1).

Під загрозою дискваліфікації на вже наступний тур (матч проти Колоса) знаходяться півзахисник Олександр Андрієвський та основний форвард біло-синіх Владислав Ванат.

  • Динамо після 25-ти зіграних поєдинків займає друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги з 57-ма очками в доробку. Відставання від донецького Шахтаря, який лідирує в чемпіонських перегонах, складає чотири пункти.
  • Післязавтра, 1 травня, біло-сині вдома у перенесеному поєдинку п'ятого туру прийматимуть рівненський Верес. Початок гри у столиці України о 15:30.