«В Шахтарі дуже незадоволені і вважають, що я перейшов межу»: донеччани розізлилися на свіже інтерв’ю легенди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
35258
11 голосів
«В Шахтарі дуже незадоволені і вважають, що я перейшов межу»: донеччани розізлилися на свіже інтерв’ю легенди
Даріо Срна. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Журналіст і ведучий YouTube-каналу «КDK» Сергій Болотніков розповів, як у Шахтарі відреагували на його інтерв’ю зі спортивним директором клубу Даріо Срною. До відомого журналіста було багато претензій.

Журналіст Сергій Болотніков повідомив, як у Шахтарі відреагували на його інтерв’ю з Даріо Срною. Сам він оцінив свою роботу, як вдалу.

«Мені здається, я витримав якусь таку межу. Це не була тепла ванна і водночас це не був якийсь хардкор р####б, після якого Срна просто заліз би в черепашку».

Однак в Шахтарі вважають зовсім інакше.

«Шахтарі вважають, що я цю межу перейшов. Вони дуже незадоволені цим інтерв’ю. Вони мені сказали, що якби знали, що будуть такі питання, таке інтерв’ю – вони б не пішли на це. Що я без поваги робив це до клубу, до Срни».

Журналіст вважає, що тепер йому буде складно отримати ще героїв з Шахтаря, зокрема генерального директора Сергія Палкіна. Болотніков залишився не в захваті від такої реакції та не зрозумів Шахтар.

«Мені здається, що це дуже показовий момент про Шахтар. Вони набагато крутіші як клуб, ніж Динамо. Але є одна отака херня в них – вони дуже закритий клуб. Вони настільки вибудовують свою репутаційну політику, що вирішили просто закритися, не давати нікому з незалежних ЗМІ інтерв’ю».

На його думку, «гірникам» не вистачає відкритості в медіа.

«І вони за ці роки так звикли до інтерв’ю або каналам «Футбол», або власній пресслужбі, що для них таке інтерв’ю – просто п####ц, неповага і так далі», – сказав Болотніков для патреону «КDK».

  • Шахтар посідає перше місце в УПЛ;
  • В активі команди 64 очки після 26 матчів.