«Кривбас програв вдома тільки Динамо‎»: Скрипник озвучив тактику Металіста 1925 на матч з командою Вернидуба

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
38
1 голос
«Кривбас програв вдома тільки Динамо‎»: Скрипник озвучив тактику Металіста 1925 на матч з командою Вернидуба
Віктор Скрипник. Фото: ФК Металіст 1925
Головний тренер харківського Металіста 1925 Віктор Скрипник підбив підсумки поєдинку 26-го туру УПЛ, у якому його підопічні були розгромлені Кривбасом (0:3).

Віктор Скрипник після чергового фіаско своєї команди, яка з його приходом на тренерський місток ніяк не може перемогти, пояснив поразку від Кривбаса у поєдинку 26-го туру української Прем’єр-ліги (0:3) силою супротивника.

«Наша тактика? Як можна довше не пропустити. Перші хвилини вирішальні як ти починаєш гру. Вже на четвертій хвилині пропустили. Дуже потужна команда, суперник збалансований на всіх ділянках. Кривбас програв вдома тільки Динамо. Дуже складно тут грати.

Поки шанси є, ті ігри, які є, ми математично маємо позитивно мріяти. Треба бути агресивніше. Епізодами ми нормально виглядали. Наразі це була найпотужніша команда, з якою я зіграв на посту Металіста 1925», –  сказав Скрипник в ефірі УПЛ ТБ.

  • Після поразки у Кривому Розі команда Віктора Скрипника має в доробку 19 очок та займає останню, 16-ту сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі харків’яни на умовно домашньому полі прийматимуть полтавську Ворсклу. Гра має відбутися 4 травня і розпочатися о 18:00.