Маркевич опустив гравців Карпат на землю: головний тренер львівської команди зробив відверте зізнання

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1198
2 голоси
Маркевич опустив гравців Карпат на землю: головний тренер львівської команди зробив відверте зізнання
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати (Львів)
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич прокоментував достроковий вихід команди в УПЛ. Спеціаліст закликав гравців не розслаблятися до кінця сезону.

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич висловився про дострокове підвищення «левів» у класі. Спеціаліст закликав підопічних зберігати концентрацію до кінця.

«Ми виконали завдання – вийшли в УПЛ. Однак розслаблятися не можна, у нас ще є чотири матчі, тому треба їх провести на хорошому рівні. Чесно кажучи, я не очікував, що ми сьогодні достроково вийдемо в Прем’єр-лігу».

Коуч підкреслив, що останній крок до цілі дався команді нелегко.

«Щодо гри, то Полтава показала хороший футбол, тому матч видався непростим. Ми мали хороші моменти, треба було забивати вдруге і було б спокійніше. А вийшло так, що до фінального свистка існувала напруга», – наводить слова Маркевича пресслужба Карпат.

  • Зазначимо, що Карпати у шостому турі чемпіонської групи Першої ліги в гостях обіграли СК Полтава (1:0), а Лівий берег на своєму полі поступився Курдівці-Ниві (1:2);
  • Так лідери турніру Карпати із 60 набраними балами стали недосяжними для третього Лівого берега (46 очок) за чотири тури до фінішу сезону;
  • Перше та друге місця Першої ліги отримають прямі путівки в УПЛ, а третє та четверте зіграють у стикових поєдинках за право виступати у Прем’єр-лізі в наступній кампанії з 15 і 16 командами УПЛ;
  • Що стосується боротьби за чемпіонство, то Карпатам ще доведеться посперечатися за золото з Інгульцем, який вони випереджають на п’ять балів.