«Про чемпіонство можна буде забути»: Ярмоленко розповів, чого Динамо ні в якому разі не можна робити

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
58
1 голос
«Про чемпіонство можна буде забути»: Ярмоленко розповів, чого Динамо ні в якому разі не можна робити
Андрій Ярмоленко. Фото: Google
Півзахисник київського Динамо та збірної України Андрій Ярмоленко поділився думками щодо майбутнього матчу столичного клубу в чемпіонаті України проти Дніпра-1.

Завтра, 27 квітня, Динамо зустрінеться з Дніпром-1 в рамках 26-го туру чемпіонату України. Початок гри о 13:00 за Києвом.

Андрій Ярмоленко вважає, що втрата очок у грі проти колективу Юрія Максимова загрожує Динамо поразкою у боротьбі за титул чемпіона УПЛ.

«‎Чого чекати від поєдинку з Дніпром-1? Напевне, важкої гри, як для нас, так і для них. У нас свої задачі, у них – свої. Наші матчі ніколи ні для кого легкими не були, тому, повторюся, очікуємо на серйозну гру. Але у нас зараз кожен поєдинок, наче фінал. Добре розуміємо, що, якщо ще десь втратимо очки, про чемпіонство можна буде забути», – сказав гравець в інтерв’ю пресслужбі киян.

  • Ярмоленко у поточному сезоні провів 12 матчів у чемпіонаті України, забив шість голів та віддав чотири результативні передачі.
  • Динамо посідає друге місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи 54 очки та гру в запасі, а Дніпро йде четвертим з 45 заліковими пунктами.