«Значить, він хороший агент»: Срна висловився про вплив Шаблія на політику Шахтаря, згадавши Судакова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
24
1 голос
«Значить, він хороший агент»: Срна висловився про вплив Шаблія на політику Шахтаря, згадавши Судакова
Вадим Шаблій. Фото: Google
Спортивний директор донецького Шахтаря Даріо Срна дав схвальну характеристику провідному українському футбольному агенту Вадиму Шаблію, але запевнив, що він не має ніякого впливу на політику донецького клубу.

Даріо Срна не став ставити під сумнів рівень професіоналізму Вадима Шаблія, який є ледь не монополістом серед українських футбольних агентів. Однак, менеджер донецького клубу також дав зрозуміти, він не є бізнес партнером Шаблія і не рекламує його серед гравців свого клубу. 

«Ви краще запитайте у футболістів, чому вони підписують контракти з Шаблієм. Як я пов'язаний із футболістом та його агентом? 

Шаблій має багато гравців та впливає на життя клубу? Значить, він хороший агент, якщо у нього 300-500 футболістів. Як я можу давати зелене світло Шаблію? По-вашому, я телефоную Судакову і кажу: «Підпишись із Шаблієм?». Це смішно», – розповів Срна в інтерв’ю ютуб-каналу КДК.

  • Після валідольної перемоги над луганською Зорею у 25-му турі (2:1) Шахтар має в доробку 58 залікових балів і одноосібно очолює турнірну таблицю української Прем’єр-ліги. Відрив від київського Динамо складає чотири очки.
  • У наступному турі «гірники» на виїзді зіграють проти абсолютного дебютанта УПЛ ЛНЗ з Черкас. Поєдинок заплановано на 27 квітня. Початок матчу о 15:30.
  • Георгій Судаков в сезоні 2023/24 років провів у складі Шахтаря 30 поєдинків у всіх офіційних турнірах, де приймали участь «гірники»: сім голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного хавбека в 25 мільйонів євро.