«Він першим поїде за кордон»: Сабо назвав найкращого гравця УПЛ – Судаков не вражає легенду Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
82
1 голос
«Він першим поїде за кордон»: Сабо назвав найкращого гравця УПЛ – Судаков не вражає легенду Динамо
Володимир Бражко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер національної збірної України Йожеф Сабо відзначив якісний прогрес опорного півзахисника київського Динамо Володимира Бражка, якого вважає найпреспективнішим гравцем в УПЛ.

Йожеф Сабо відверто незадоволений рівнем молодих українських футболістів, однак, на фоні загального регресу, все ж виокремив вихованця київського Динамо Володимира Бражка, який цьогоріч вже встиг дебютувати навіть за національну збірну України.

«Немає в нас класних футболістів! Для мене номер 1 – це Бражко. Він першим поїде за кордон. У нього є хороші дані: відбір, бачення поля, передачі, прекрасний удар. Другого такого футболіста в чемпіонаті України я не бачу».

Щодо розпіареного Судакова, то легендарний динамівець не шаленіє від його рівня гри.

«Він мене не вражає. Так, Судаков працездатний, але я не бачу, щоб він добре працював у відборі як півзахисник. Про нього багато пишуть, але в Шахтарі звикли підігрівати інтерес до своїх футболістів, щоб дорого їх продати, як Мудрика», –  розповів Сабо в інтерв'ю Sport-express.ua.

  • Володимир Бражко у нинішньому сезоні провів 25 матчів за Динамо в усіх офіційних турнірах, забивши шість голів та віддавши дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 22-річного опорного півзахисника у 2,5 млн євро.
  • В поточному сезоні Георгій Судаков провів у складі донецького Шахтаря 30 поєдинків у всіх офіційних турнірах: сім голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного хавбека в 25 мільйонів євро.