«Унікальний гравець»: як Рикун мучався на тренуваннях із шейпінгу – кумедна історія

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
224
1 голос
«Унікальний гравець»: як Рикун мучався на тренуваннях із шейпінгу – кумедна історія
Олександр Рикун. Фото: Google
Колишній нападник Металіста Анатолій Діденко пригадав про спільні виступи у харківському клубі з одним із найкращих плеймейкерів сучасності у вітчизняному футболі Олександром Рикуном.

Анатолій Діденко, як і всі хто мав нагоду грати поряд з Олександром Рикуном вважає його одним з найкращих гравців свого часу, відзначаючи його розкішні «диспетчерські» вміння.

«Саша Рикун – унікальний гравець. До нього лояльно ставилися та заплющували очі на якісь недоліки. Однак, коли він виходив на поле, то робив результат. Сам пам’ятаю, коли грав із ним, тільки робив рух – він підіймав голову та виконував закидання на мене як рукою. Так він оформив багато асистів. Реально класний виконавець».

При цьому, за словами Діденка, Рикун не дуже любив тренуватися. Особливо коли мова йшла про заняття не пов’язані з роботою із м’ячем.

«Пам’ятаю, в Трускавці у нас були заняття із шейпінгу на килимках у вигляді танців, то він, бідний, мучився. Відео із цим ще потім інтернетом гуляло. Ми усі сміялися, як він ногу не хотів підіймати», – розповів Діденко в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Анатолій Діденко за час професійної кар’єри захищав кольори Миколаєва, Олімпії ФК АЕС, російського Амкара, Металіста, Говерли, Зорі, Чорноморця, Волині, Жемчужини та Маріуполя.
  • Олександр Рикун виступав у складі харківськго Металіста з 2006 по 2010 роки: 92 поєдинки, дев'ять голів.