«Охороняв Кіма»: у Миколаєві загинув родич українського тренера – шокуючі подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
95
1 голос
«Охороняв Кіма»: у Миколаєві загинув родич українського тренера – шокуючі подробиці
Анатолій Діденко. Фото: Google
Тренер команди U-19 одеського Чорноморця Анатолій Діденко розповів, що під час одного з обстрілів Миколаєва російськими військами загинув чоловік його сестри, який захищав голосу тамтешньої ОВА Віталія Кіма.

Колишній нападник харківського Металіста, одеського Чорноморця та низки інших вітчизняних клубів Анатолій Діденко, який є вихованцем миколаївської школи футболу, розповів про те, як нині виглядає його рідне місто, яке ледь не щоденно зазнає обстрілу російсько-окупаційними військами.

Діденко повідав, що у Миколаєві загинув чоловік його рідної сестри. Він захищав голову місцевої військово-обласної адміністрації Віталія Кіма.

«В Миколаїв я вже рік не їздив. У моєї сестри чоловік загинув під час прильоту по місцевій Адміністрації. Він охороняв Віталія Кіма. Для мене все це дуже болісно. Я і маму перевозив. Деякий час вона жила в мене. Зараз знову повернулася.

Води в Миколаєві немає, лише технічна. Свої проблеми. У плані сирен усе теж саме. Сумно. До цього місто було трохи сірим, а зараз, коли ще й рано вимикають світло, то… У мене залишилися там деякі друзі, але багато хто виїхав», – розповів Діденко в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Анатолій Діденко за час професійної кар’єри захищав кольори Миколаєва, Олімпії ФК АЕС, російського Амкара, Металіста, Говерли, Зорі, Чорноморця, Волині, Жемчужини та Маріуполя.