Тимощук проти УАФ: на стороні України в Лозанні виступив топ-менеджер клубу УПЛ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1476
1 голос
Тимощук проти УАФ: на стороні України в Лозанні виступив топ-менеджер клубу УПЛ
Олександр Денисов. Фото: Google
Директор медіа, маркетингу та спонсорства Полісся Олександр Денисов розповів про свою участь у справі зрадника Анатолія Тимощука проти УАФ в Спортивному арбітражному суді (CAS) в Лозанні.

Сьогодні, 23 квітня, відбулось засідання Спортивного арбітражного суду в Лозанні по справі Анатолій Тимощук проти УАФ, на якому Олександр Денисов виступав свідком. 

Директор медіа, маркетингу та спонсорства Полісся повідомив в ексклюзивному коментарі «Українському футболу‎», що не може детально про все розповісти, щоб не зашкодити процесу.

«Поки я не можу розповідати подробиці. Я учасник подій і не хочу ніяким чином нашкодити УАФ. У загальних рисах скажу, що у справі приймає участь ціла низка людей з боку України. УАФ захищається, адже це позов з боку Тимощука, який вважає, що немає підстав позбавляти його титулів, нагород і статусів, як це зробила УАФ у березні 2022 року». 

Також Денисов додав, що допомагає захищатися УАФ від нападок зрадника України.

«Моя робота «Тимощук. Історія зради» на ютуб-каналі «Гра Футболів» йшла у Лозані як частина захисту УАФ. Я не знав, що так станеться, але, як виявилось, цей матеріал вийшов дуже вчасно і допоміг УАФ у будуванні захисту. 

Тому я виступав там як громадський діяч та журналіст. Більш детально вже поговоримо після результатів засідань. Наскільки я розумію, справа буде не дуже довго розглядатися по термінах», – сказав Денисов.

  • Після початку повномасштабної війни та вторгнення російських окупантів в Україну Тимощук продовжив працювати тренером у Зеніті та не засудив агресію путіна.
  • УАФ позбавила зрадника усіх титулів, які він здобув виступаючи в Україні.
  • Ексхавбеку Шахтаря це не сподобалося і він звернувся до CAS, щоб спробувати повернути собі звання.