Чорноморець намагається «скинути» в Динамо захисника з великою знижкою: джерело розкрило деталі плану одеситів

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
231
1 голос
Чорноморець намагається «скинути» в Динамо захисника з великою знижкою: джерело розкрило деталі плану одеситів
Володимир Салюк. Фото: ФК Чорноморець
Чорноморець активно намагається продати в Динамо свого українського 21-річного центрального захисника Володимира Салюка. Динамо може погодитися придбати таланта лише за суттєвою знижкою.

Чорноморець прагне продати в Динамо Володимира Салюка. За відсутності попиту та невиразної гри футболіста, клуб готовий знизити свої першочергові апетити.

«Якщо ще недавно ціна на гравця стартувала від одного мільйона доларів, то зараз апетит одеситів зменшився, і вони готові продати його із серйозною знижкою понад 50%. Це повʼязано як і з невпевненою грою Володимира протягом останніх місяців, так і з великим опором цієї ідеї всередині київського клуба».

Нині біло-сині задоволені тим, як розвивається власний вихованець Тарас Михавко, який грає на цій позиції.

«Адже, як стверджують, серед спортивного департаменту клубу не є великого захвату щодо ідеї купівлі захисника, який навряд чи вирішить проблему, чи взагалі посилить цю ланку. Особливо на фоні прогресу молодого Михавка».

Наразі угода далека від фіналізації, але можливий подальший розвиток ситуації. Зокрема, якщо Чорноморець буде готовий відпустити Салюка за дуже приємну для Динамо суму.

«Шанс на купівлю лишається лише у випадку «розпродажної» ціни, можливо 70-80% від початкового бажання. Разом з тим одесити дійсно націлені на продаж, адже розуміють реалії з такою динамікою ціна не буде невисокою, тому треба витискати максимум», – повідомляє телеграм-канал «Футбол з вертольоту».

  • Салюк в цьому сезоні провів з Чорноморець 24 матчі;
  • Його угода із клубом спливає 30 червня 2025 року, а Трансфермаркт оцінює у 700 тисяч євро;
  • Раніше до Салюка приписували інтерес з боку шведського Хаммарбю і польських клубів.