Конфлікт Маркевича і Корнієнка: головний тренер Карпат поставив крапку у скандальній новині

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
766
1 голос
Конфлікт Маркевича і Корнієнка: головний тренер Карпат поставив крапку у скандальній новині
Мирон Маркевич. Фото: Google
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував інформацію про його начебто конфлікт із шеф-скаутом команди Глібом Корнієнком.

Сьогодні, 22 квітня, у пресі з’явилась інформація, що між Мироном Маркевичем і Глібом Корнієнком стався конфлікт. Причина непорозуміння в тому, що у них не співпадає бачення комплектування команди – шеф-скаут пропонує Карпатам молодих бразильців, а наставник хоче бачити вже готових гравців.

Мирон Маркевич в ексклюзивному коментарі для сайту «‎Український футбол» заперечив чутки про непорозуміння.

«У мене – конфлікт? Я взагалі не конфліктний чоловік. 

Різне бачення щодо комплектування? Я в перший раз про таке чую. Навіть не знаю, звідки така інформація береться‎». 

Досвідчений фахівець розповів, як проходить співпраця з Корнієнком.

«Він мені присилає список гравців, я їх дивлюсь і кажу: підходять вони мені чи ні. У нас були спільні погодження, але, на жаль, футболісти до нас не їхали з різних причин – чи то не захотіли, чи то жінка не відпустила, чи батьки. В Україну сьогодні дуже непросто затягнути гравців‎». 

Також тренер запевнив, що з шеф-скаутом у нього робочі відносини.

«Нормальні робочі відносини. Він займається скаутингом і надсилає мені футболістів, я їх оцінюю, чи підходять вони Карпатам. 

З десяти запропонованих футболістів мені підходять два. Розмовляємо з багатьма, але проблема в тому, щоб вмовити їх приїхати в Україну. Планувати літню трансферну кампанію ми можемо, але не все від нас залежить‎», – сказав Маркевич.

  • Карпати мають у доробку 57 балів та одноосібно очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі. Відрив від Інгульця, який тримається другим, складає п'ять очок.
  • У наступному турі команда Маркевича на виїзді зіграє проти СК Полтави. Поєдинок заплановано на 27 квітня. Початок гри о 15:00.