Битва лідерів Першої ліги: Інгулець переміг Карпати та наблизився до команди Маркевича

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
898
1 голос
Битва лідерів Першої ліги: Інгулець переміг Карпати та наблизився до команди Маркевича
Мирон Маркевич. Фото: Фейсбук ФК Карпати (Львів)
У центральному поєдинку Першої ліги в Групі підвищення у класі львівські Карпати вдома програли Інгульцю (1:2). Клуб з Петрового скоротив відставання від львів'ян до п'яти пунктів.

Перший тайм гри у Львові голами не потішив, хоча обидва колективи показили досить змістовний футбол. Господарі почали сильніше і вже у першій атаці, на першій хвилині, Іґор Невес ледь не шокував гостей. Однак, команда з Петрового витримала стартовий натиск і вирівняла гру, яка, за її змістом, цілком логічно завершилася нульовою нічиєю в таймі номер один.

По перерві гості і взагалі досить несподівано відкрили рахунок у грі: Олександр Козак найпевніше подавав з флангу, але м'яч по-зрадницьки вдарився об газон, дезорієнтував Андрія Кожухаря та влетів у сітку за його спиною.

Остаточно підкорив Карпати точним ударом з пенальті Ярослав Богунов. До речі, пенальті заробив Козак, який явно претендує на звання найкращого гравця поєдинку.

Бразильський нападник Карпат Аріельсон вже у доданий час відзначився розкішним голом, але занадто пізно увімкнулимя підопічні Мирона Маркевича, щоб розраховувати бодай на нічию.

Україна. Перша ліга

Карпати – Інгулець 1:2 (0:0)

Гол: Аріельсон, 90+1 – Козак, 50, Богунов, 84.

  • Після поразки від Інгульця Карпати, як і раніше, мають у доробку 57 балів та одноосібно очолюють турнірну таблицю Першої ліги в Групі підвищення у класі. Відрив від Інгульця, який тримається другим, складає п'ять очок.
  • У наступному турі команда Мирона Маркевича на виїзді зіграє проти СК Полтави. Поєдинок заплановано на 27 квітня. Початок гри о 15:00.
  • Наступним суперником Інгульця буде Прикарпаття. Гру у Петровому заплановано на 27 квітня. Початок матчу о 15:00.