Селезньов і Мілевський зустрілись на Донбасі з десантниками, Євген зателефонував Зінченку: відео моменту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2416
2 голоси
Селезньов і Мілевський зустрілись на Донбасі з десантниками, Євген зателефонував Зінченку: відео моменту
Артем Мілевський і Євген Селезньов. Фото: Google Фото: Google
Колишні нападники національної збірної України Євген Селезньов та Артем Мілевський зустрілись на понівеченому війною Донбасі з десантниками 79 ОДШБр.

Раніше їм можна було побачити разом на на футбольному полі чи в ресторані після гри, а зараз вони замість гламурної вечірки вирішили відвідати розбитий та випалений війною український Донбас. Мова про грізних колись нападників національної збірної України Євгена Селезньова та Артема Мілевського, які нещодавно зустрілися на півдні України з нашими мужніми воїнами, десантниками 79 ОДШБр. 

Під час зустрічі Селезньов та Мілевський душевно поспілкувалися з воїнами, підписали їм прапор, оглянули техніку, зробили з кожним охочим селфі і … Зателефонували до Англії Олександру Зінченку, який також подякував бійцям за сумлінну службу. 

▶️  Відео з Селезньовим та Мілевським на Донбасі дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.
  • Євген Селезньов за час своєї професійної кар'єри захищав кольори українських Дніпра, донецького Шахтаря, київського Арсенала, закарпатського Миная, Колос.
  • За кордоном нападник виступав за турецькі Акхісарспор, Бурсаспор та Карабюкспор, іспанську Малагу та російську Кубань.
  • Селезньов є третім найкращим бомбардиром в історії УПЛ – 117 голів, поступаючись лише легендам київського Динамо Максиму Шацьких та Сергію Реброву – по 123 м'ячі.
  • У складі національної збірній України Селезньов зіграв 57 матчів: 11 голів.