Вірт розкрив деталі контракту зі Звягелем: подальші плани тренера залежать від однієї умови

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
133
1 голос
Вірт розкрив деталі контракту зі Звягелем: подальші плани тренера залежать від однієї умови
Юрій Вірт. Фото: Facebook ФК Звягель
Новий головний тренер друголігового Звягеля Юрій Вірт розповів, що він уклав з клубом із Житомирщини довготривалу трудову угоду і вже цьогоріч планує пробитися до Першої ліги.

Прийшов всерйоз і надовго. Юрій Вірт не став приховувати термін своєї трудової угоди зі Звягелем та повідомив, що вона розрахована точно не до кінця поточного сезону.

«Я підписав контракт зі Звягелем на три роки. Це серйозний проєкт, перша ціль - вийти в Першу лігу. У нас конкуренти є - ЮКСА, Чайка і Дружба боротимуться за ці місця.

Потрібно посісти перше місце, щоб отримати пряму путівку в Першу лігу. Якщо вийдемо туди, то вже буде говорити з керівництвом про подальші плани», – сказав Вірт в ефірі УПЛ ТБ.

  • Звегель після 20-ти ігор має в доробку 47 очок та займає третє місце у турнірній таблиці української Другої ліги. Відставання від ЮКСА складає три пункти, однак у команди з житомирщини на дві гри менше.
  • У наступному турі підопічні Юрія Вірта вдома прийматимуть другу команду львівських Карпат. Поєдинок заплановано на 21 квітня. Початок гри о 12:30.