Шапаренка замінить Кочергін? Циганик назвав наступників лідера Динамо у разі його продажу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
328
1 голос
Шапаренка замінить Кочергін? Циганик назвав наступників лідера Динамо у разі його продажу
Микола Шапаренко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик вподілився думками щодо потенційної заміни хавбека Динамо Миколи Шапаренка, якщо півзахисник залишить київський клуб влітку.

Ігор Циганик сказав, що у складі Динамо достатньо футболістів, які можуть замінити Миколу Шапаренка, якщо той піде.  

«Чи правда, що в разі продажу Шапаренка Динамо планує підписати Кочергіна? Не знаю. Я думаю, що в Динамо вистачає футболістів, які можуть суттєво підсилити команду. Той самий Яцик, який зараз непогано виглядає у Зорі, може у середині поля. У Динамо є Царенко, який так само може грати в цій позиції, може трішки вище».

Журналіст зізнався, що свого часу кияни хотіли посилитися Владиславом Кочергіним, але щодо ймовірного трансферу гравця влітку він інформації немає.

«Я про Кочергіна не чув. Чесно вам скажу, ніколи не чув. Був момент, коли він був у Зорі, його пропонували, Динамо ним ніби цікавилося. Але зараз про те, що Динамо хотіло б купити Кочергіна, я не чув», – сказав Циганик в авторській програмі на YouTube.

  • У нинішньому сезоні Шапаренко зіграв у 20 поєдинках в усіх турнірах за Динамо, забив три голи та віддав п’ять результативних передач.
  • Яцик виступає в оренді у луганській Зорі, де цього сезону зіграв 19 матчів, у яких записав на свій рахунок один гол та однин асист.
  • Царенко провів шість матчів за столичний гранд в цьому сезоні, але не відзначився результативними діями.