«Піде і Лупашко за всіма іншими»: Поворознюк розповів, за якої умови звільнить тренера Інгульця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
105
2 голоси
«Піде і Лупашко за всіма іншими»: Поворознюк розповів, за якої умови звільнить тренера Інгульця
Владислав Лупашко. Фото: Google
Президент першолігового Інгульця з Петрового Олександр Поворознюк розповів, що в нинішнього тренера його команди немає жодного карт-бланшу і неповернення до УПЛ йому можуть не пробачити.

Олександр Поворознюк відповів у своєму YouTube-каналі на запитання редактора сайту Sport-express.ua Андрія Піскуна, яке той залишив у коментарі: «Чим Лупашко кращий за Ковальця і Лавриненка?».

«Чим Лупашко краще за попередніх тренерів? Поки був результат – тренер працює. Коли результату немає, треба міняти гравців або тренера. Мені потрібен результат. Це нормальне явище: один приходе, інший йде». 

Однак, Поворознюк все ж видав порцію компліментів нинішньому наставнику команди, сказавши, за якої умови може його звільнити.

«В Лупашку я побачив молоду кров, яка може щось змінити. Він кусає губи і йде вперед. Я бачу в нього інколи щось не виходить, але він старається. Що при Лупашку, що при Ковальцю, що при Лавриненку, я ніколи не ліз у тренерську роботу і не розказував, кого треба ставити. 

Кожен вечір ми говоримо про футбол: хто травмований, хто як виглядає на тренуванні. Але я ніколи не говорив, кого ставити у склад, бо навіщо мені тоді тренер? Я плачу гроші за результат. А якщо результату немає, піде і Лупашко за всіма іншими. Це не питання», – розповів Поворознюк.

  • Олександр Поворознюк заснував ФК Інгулець у 2013 році, а у 2014-му клуб набув професійного статусу.
  • В 2020 році команда вперше вийшла в УПЛ, а роком раніше грала у фіналі Кубку України.
  • Зараз клуб під керівництвом Владислава Лупашка посідає другу сходинку в турнірній таблиці Першої ліги (Група підвищення у класі). Відставання від львівських Карпат, які йдуть другими, складає вісім очок.