«Він усе бачить і все про всіх знає»: ексгравець Інгульця розповів, як Поворознюк тримає під контролем Петрово

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
121
1 голос
«Він усе бачить і все про всіх знає»: ексгравець Інгульця розповів, як Поворознюк тримає під контролем Петрово
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Колишній півзахисник Інгульця та низки вітчизняних клубів Микола Стеценко, який зараз боронить Україну від російських окупантів, поділився думкою про президента клубу з Петрово Олександра Поворознюка.

Микола Стеценко, який свого часу перебував у складі Інгульця, в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» зізнався, що Олександр Поворознюк ставився до нього позитивно і ніяких проблем у них не було.

«Поворознюк – простий мужик, зі своїм баченням футболу, у мене проблем із ним не було. Моментами з ним було смішно і прикольно, моментами – жорстко. Він або добре ставиться до футболістів, або не дуже. До мене він ставився нормально‎».

Також ексхавбек зазначив, що президент клубу з Петрово був у курсі всього, що відбувалося, адже у селищі розміщено багато камер для відеоспостереження.

«Пам'ятаю, що в Петровому всюди стояли камери – постійний контроль над місцевими мешканцями, не тільки над футболістами. Тож Поворознюк у курсі всього, що відбувається в селі. Він усе бачить і все про всіх знає‎», – сказав Стеценко.

Відзначимо, що за першу команду Інгульця футболіст так і не зіграв жодного матчу, але провів один поєдинок за другу.

  • Також Стеценко виступав за такі клуби: Зоря 2, Барса Суми, Енергія, Каховка, Нива Теребовля, ВАСТ і Чайка.
  • За даними Transfermarkt, футболіст відіграв 21 матч на професійному рівні, у яких зумів відзначитися чотирма голами.