«Цвях у труну Супряги?»: журналіст знайшов гравця, який змусить вболівальників Динамо забути про Влада

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
7916
7 голосів
«Цвях у труну Супряги?»: журналіст знайшов гравця, який змусить вболівальників Динамо забути про Влада
Матвій Пономаренко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський назвав нападника київського Динамо, який найближчим часом почне додавати та допоможе фанатам забути про Владислава Супрягу.

Вчора, 4 квітня, Динамо впевнено перемогло Зорю у перенесеному матчі шостого туру з рахунком 3:0. На 76-й хвилині гри на поле вийшов Матвій Пономаренко, який замінив Владислава Кабаєва. 

Михайло Співаковський відзначив, що йому сподобалася гра талановитого нападника і він може «закрити двері» до основного складу киян Владиславу Супрязі, який усю гру з луганцями провів на лаві для запасних.

«Потужна гра Пономаренка з точки зору його бачення себе на полі в цій команді. Він брав на себе ініціативу, класно пробив метрів з 25-ти у стійку. Це цвях у труну Супряги?» – запитав Співаковський в ефірі YouTube ТаТоТаке.

  • Супряга у нинішньому сезоні зіграв за Динамо лише шість матчів у всіх офіційних турнірах та відзначився однією результативною передачею.
  • Пономаренко зіграв за команду Шовковського в УПЛ три матчі, сумарно провівши на полі 26 хвилин. Без результативних дій.
  • Після 22-х турів (20 зіграних зустрічей) Динамо має в активі 44 очки та посідає третій щабель у турнірній таблиці чемпіонату України.
  • Відставання столичної команди від донецького Шахтаря, який лідирує в УПЛ, складає два пункти.
  • У наступному турі кияни вдома прийматимуть черкаський ЛНЗ. Матч має відбутися 8 квітня. Початок гри о 15:30.