«Ніхто його не буде тримати»: Суркіс готовий відпустити зірку Динамо у європейський чемпіонат

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5787
3 голоси
«Ніхто його не буде тримати»: Суркіс готовий відпустити зірку Динамо у європейський чемпіонат
Ігор Суркіс. Фотоколаж: Sport-express.ua
Президент київського Динамо Ігор Суркіс, коментуючи перемогу свого клубу в перенесеному поєдинку шостого туру УПЛ над луганською Зорею (3:0), окремо відзначив Миколу Шапаренка, який відзначився двома асистами.

Динамо – не в’язниця. Ігор Суркіс на фоні чуток про зацікавленість у півзахиснику його клубу Шапаренку з боку команд із Європи та класній грі Миколи в останніх матчах, запевнив: ніхто силоміць його утримувати у Києві не буде.

«Всі вболівальники, всі, хто розбираються у футболі, розуміють, що Шапаренко – дуже якісний, класний футболіст, у якого, я сподіваюся, буде велике майбутнє в європейському футболі. Ніхто його не буде тримати. Якщо на нього будуть запити, ми будемо розглядати їх.

Микола – справжній динамівець, він дуже переживає за результати команди. Він хвилювався, що у нього не все виходило на футбольному полі. Він дуже довго відновлювався. Але зараз усе гаразд, він набрав свої оптимальні кондиції, тож ми будемо бачити Миколу у ще кращій формі, він буде віддавати паси, забивати», –  розповів Ігор Суркіс в коментарі клубній пресслужбі Динамо. 

  • Після 22-х турів (20 зіграних матчів) Динамо має в доробку 44 залікові бали, які дозволяють команді Олександра Шовковського займати третій щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Відставання киян від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає два пункти.
  • У наступному турі Динамо вдома прийматиме черкаський ЛНЗ. Поєдинок у Києві має відбутися 8 квітня. Початок гри о 15:30.
  • Микола Шапаренко провів за Динамо у поточному сезоні 18 матчів в усіх офіційних турнірах: три голи, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 25-річного півзахисника в шість мільйонів євро.