Полісся – Ворскла: Бондаренко обрав суперника для Шахтаря у фіналі Кубка України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
557
1 голос
Полісся – Ворскла: Бондаренко обрав суперника для Шахтаря у фіналі Кубка України
Артем Бондаренко. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Півзахисник донецького Шахтаря Артем Бондаренко, який напередодні допоміг «гірникам» перемогти Чорноморець в 1/2 фіналу Кубка України та пробитися до фіналу цього турніру, у вирішальній битві за трофей хоче зіграти проти Полісся.

Напередодні, 3 квітня, донецький Шахтар у матчі 1/2 фіналу Кубка України впевнено переграв одеський Чорноморець (4:1) і першим пробився до фіналу.

Нині «гірники» перебувають в очікуванні другого півфінального поєдинку між Поліссям та Ворсклою, де й визначиться їх суперник у фінальній грі за національний трофей. 

Хто б не пробився до фіналу, фаворитом у ньому все одно буде Шахтар і хоч «гірники» ніяк не можуть вплинути на хід гри в Житомирі, їх півзахисник Артем Бондаренко натякнув – бажає перемоги хлопцям Сергія Шищенка.

«Моя думка така: хочеться зіграти з Поліссям. Та це не означає, що вони сильніші чи слабші, це просто моє таке бажання. Вони зараз є новою силою в українському футболі, там хороші гравці, тому хотілося б з ними. Ванька Петряк також там, хотілося б проти нього зіграти», –  розповів Бондаренко в інтерв'ю клубній пресслужбі Шахтаря. 

  • Поєдинок 1/2 фіналу Кубка України між Поліссям та полтавською Ворсклою буде зіграно сьогодні, 4 квітня. Початок гри у Житомирі о 18:00.
  • Чинним володарем Кубка України є київське Динамо, яке цього сезону вибуло на стадії 1/8 фіналу, програвши у столичному дербі Оболоні (0:1)
  • У 2022 році турнір не дограли через повномасштабне вторгнення росії, а у сезоні 2022/23 – розіграш не проводився.
  • Фінальний матч відбудеться 15 травня на стадіоні «Авангард» у Рівному, який є домашньою ареною місцевого народного клубу Верес.