«А той такий злий»: український тренер порівняв Довбика і Миколенка

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
89
1 голос
«А той такий злий»: український тренер порівняв Довбика і Миколенка
Артем Довбик та Віталій Миколенко. Фото: Google
Перший тренер форварда каталонської Жирони та збірної України Артем Довбика Олексій Блоха порівняв нападника з оборонцем синьо-жовтих та Евертона Віталієм Миколенко.

Олексій Блоха в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» розповів, що Артем Довбик та Віталій Миколенко кардинально різні за своїм характером – добрий та злий відповідно.

«Віталік – хлопець із характером, самозакоханий. Довбик – добрий, а той такий злий, і по життю, і у футболі. І в Евертоні зараз у підкати жорстко йде. І бурчить, бурчить весь час. Буркун такий :-) 

Голову опустить і бурчить. «Кусючий», тричі по ногах, один раз по м'ячу. Така школа. Тато такий, жлобуватий. І на полі, кажуть, Віталій такий, і в житті непростий, і бійки були у київському Динамо», – сказав Блоха.

  • Після перемоги над Бетісом у 30-му турі (3:2) Жирона продовжує перебувати на третьому місці у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги. Команда Мічела Санчела має в доробку 65 очок.
  • Артем Довбик зіграв за каталонців у сезоні 2023/2024 31 поєдинок у всіх офіційних турнірах: 16 голів, сім результативних передач.
  • Евертон з 25-ма балами йде на 16-му місці у турнірній таблиці АПЛ.
  • Миколенко у нинішньому сезоні зіграв за Евертон 29 матчів забив два голи та один автогол.