Кривбас продовжує гонитву за Шахтарем: команда Вернидуба в більшості перемогла Верес

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
134
1 голос
Кривбас продовжує гонитву за Шахтарем: команда Вернидуба в більшості перемогла Верес
Джихад Бізімана пресингує Євгена паста. Фото: УПЛ
У заключному суботньому поєдинку 22-го туру української Прем’єр-ліги Кривбас на виїзді переграв Верес (2:0) та не дав змоги Шахтарю піти у відрив у чемпіонських перегонах.

Верес хоч і є одним з аутсайдерів цьогорічної кампанії в УПЛ, але у матчах з лідерами та головними претендентами на нагороди, які проходять на  «Авангарді», завжди дає потужний супротив. У Рівному втрачали очки і Шахтар (1:1), і Динамо (1:1). «Попили крові» підопічні Олега Шандрука і в Кривбаса. 

Перший тайм звітного поєдинку голами не потішив, а найрезонанснішим моментом стало вилучення нападника рівнян Марко Мрвальєвича. Він відмахнувся локтем від Тимура Стецькова та дістав пряму червону.

Свою перевагу в плюс одного гравця Кривбас досить швидко трансформував у гол по перерві. Команді Юрія Вернидуба знову ж таки «допоміг» гравець Вереса Олександр Кучеренко, який перериваючи простріл Івана Дібанго, зрізав м'яч у свої ворота.

Остаточно всі питання щодо переможця зняв Максим Луньов, який вийшов один на один з Пастом і покарав воротаря за те, що той занадто далеко вийшов з воріт.

▶️  Відео всіх голів у матчі Верес – Кривбас дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга

22-й тур

Верес – Кривбас 0:2 (0:0)

Голи: Кучеренко, 54, Луньов, 89.

Вилучення: Мрвальєвич, 45+4.

Нагадаємо, що програму 22-го туру було розпочато матчем у Києві між Оболонню та Шахтарем (0:3) та продовжено у Житомирі, де Чорноморець розтрощив місцеве Полісся (4:1).

  • Після 22-х турів Кривбас має в доробку 46 залікових балів, які дозволяють команді Юрія Вернидуба займати другий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У криворіжців порівну очок з донецьким Шахтарем, але гірші додаткові показникию
  • Верес з 17-ма заліковими балами тримається на 14-му щаблі.
  • У наступному турі Кривбас вдома прийматиме полтавську Ворсклу. Поєдинок у Кривому Розі має відбутися 8 квітня. Початок гри о 18:00.
  • Верес у турі номер 23-ри у Рівному зіграє проти київської Оболоні. Гра відбудеться 6 квітня і розпочнеться о 15:30.