Падіння Полісся продовжується: Чорноморець розгромив команду Буткевича завдяки хет-трику вихованця Шахтаря

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
147
2 голоси
Падіння Полісся продовжується: Чорноморець розгромив команду Буткевича завдяки хет-трику вихованця Шахтаря
Таллес і Авагімян. Фото: УПЛ
У другому суботньому поєдинку 22-го туру УПЛ житомирське Полісся вдома програло одеському Чорноморцю (1:4) та продовжило свою серію з поразок до чотирьох матчів поспіль. Хет-триком у воротах «вовків» відзначився Артур Авагімян.

Битва кризових колективів. Саме так можна охарактеризувати матч між Поліссям та Чорноморцем, бо обидва колективи після зимової паузи і святкування Нового року й досі не знали смаку перемог.

Вбивчий, як прийнято казати – «стовідсотковий» момент, у першому таймі мав новачок Полісся Луіфер Ернандес: він пробивав по майже порожнім воротам з двох метрів, але, замість вже відіграного пасом Данила Варакути класно зіграв Брагару. Максим виніс м’яч з лінії. Як міг не забити венесуелець після пасу-цукерочки від Богдана Михайличенка? Питання без відповіді. І це гравець за якого Геннадій Буткевич виклав рекордну для Полісcя суму!

Перший гол у матчі стався вже по перерві. І забили його гості. Розмашисту атаку Чорноморця, замкнувши навіс з правого флангу від Зігі Бадібанги головою, перевтілив у гол Артур Авагімян.

Здавалося б, після такого ляпаса Полісся має швидко оговтатися, але, ні. Команда Сергія Шищенка навпаки посипалася. Вихованець донецького Шахтаря Авагімян спіймав кураж і спершу перевагу «моряків» подвоїв, а згодом і потроїв, оформивши хет-трик за 11 хвилин! Від такого нокауту одноклубники Олександра Усика не відійшли.

Голом престижу за «вовків», який здавалося б відновив інтригу, відзначився Кушніренко, але сам же Богдан зумів і максимально підставити команду, заробивши другу жовту картку та завчасно пішовши відпочивати. 

Чорноморець перевагою у грі 11 на 10 скористався сповна і довів справу до погрому, дякуючи голу Ореста Кузика на останній хвилині основного часу. 

Таким чином Полісся не знає смаку перемог вже вісім матчів: чотири поспіль поразки в останніх іграх та чотири нічиїх.

▶️  Відео всіх голів у матчі Полісся – Чорноморець дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Україна. Прем’єр-ліга

22-й тур

Полісся – Чорноморець 1:4 (0:0)

Голи: Кушніренко, 75 – Авагімян, 53, 60, 64, Кузик 90. 

Вилучення: Кушніренко, 78.

Нагадаємо, що програму 22-го туру було розпочато матчем у Києві між Оболонню та Шахтарем (0:3).

  • Після 22-х турів Полісся має в доробку 33 залікові бали, які дозволяють команді Сергія Шищенка займати шостий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Чорноморець з 26-ма заліковими балами тримається на восьмому щаблі.
  • У наступному турі «вовки» на виїзді зіграють проти закарпатського Миная. Поєдинок у передмісті Ужгорода має відбутися 8 квітня. Початок гри о 13:00.
  • «Моряки» у турі номер 23-ри в Одесі прийматимуть Олександрію. Гра відбудеться 7 квітня і розпочнеться о 13:00.