«Один вибух, потім другий»: російська ракета пошкодила будинок колишнього тренера збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
86
1 голос
«Один вибух, потім другий»: російська ракета пошкодила будинок колишнього тренера збірної України
Семен Альтман. Фото: Google
Колишній головний одеського Чорноморця та низки вітчизняних клубів Семен Альтман прокоментував жахливу ситуацію, коли його будинок постраждав від російської ракети.

Україна продовжує боротьбу за своє життя з російськими окупантами. Війська путіна постійно застосовують зброю проти цивільного населення. Так сталося і цього разу.

Після чергового ракетного обстрілу Одеси стало відомо, що постраждало житло Семена Альтмана. Через потужну вибухову хвилю усі віконні рами у будинку тренера були пошкоджені. Про це розповів сам екснаставник Чорноморця.

«Ми всі живі, проте постраждали сильно, – відверто ділиться пережитим фахівець. – Всі вікна в моїй квартирі вибило. Що тут скажеш… Коли тебе це не торкається, то до цього можна відноситись більш менш стримано, та коли торкається – то вже зовсім інше».

Колишній асистент головного тренера збірної України додав, що також постраждав інтер’єр квартири.

«У момент удару я знаходився у кімнаті. Те, що відбулося після вибухів, передати дуже важко. Спочатку був один вибух, потім другий, після якого полетіли вікна, попадали картини та все, що висіло на стінах. І все це на моїх очах. Слава Богу, що ні я, ні діти, які знаходились по сусідству, не постраждали», – сказав Альтман у коментарі Sport.ua.

Раніше наставник працював головним тренером кількох українських клубів:

  • Чорноморець 
  • Металург (Донецьк)
  • Таврія (Сімферополь) 

Останнім клубом Альтмана була команда з Другої ліги Балкани, де він обіймав посаду тренера-консультанта.