Вибухи на Печерську вкрай налякали легіонерів Шахтаря: джерело назвало іноземця, який вирішив тікати з України

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1113
2 голоси
Вибухи на Печерську вкрай налякали легіонерів Шахтаря: джерело назвало іноземця, який вирішив тікати з України
Кевін Келсі. Фото: ФК Шахтар
Форвард Шахтаря Кевін Келсі скоро може залишити клуб через одну з останніх атак Києва із боку країни-терориста. Футболіст заляканий та хоче піти хоча б в оренду.

Нападник донецького Шахтаря Кевін Келсі хоче покинути команду через військову небезпеку. Раніше ЗМІ повідомляли, що «гірники» відхилили пропозицію по форварду від клубу з МЛС.

Однак, як повідомляє інсайдерський телеграм-канал «Футбол з вертольоту», Келсі все одно прагне перейти в іншу команду хоча б на правах оренди.

Агент Келсі займається питанням його оренди до того таки чемпіонату МЛС, адже там трансферне вікно відкрите до 23 квітня.

За даними джерела, головним фактором цього рішення була не відсутність великої кількості ігрового часу, а безпекова ситуація. Нещодавно у Києві було влучання в елітному районі Печерська, де живе багато з футболістів Шахтаря.

Ці вибухи викликали паніку серед легіонерів, і деякі з яких почали одразу надзвонювати своїм агентам. При цьому поки лише Келсі дійсно шукає варіанти в інших країнах та навіть провів попередні перемовини.

При цьому, як можна побачити на офіційних фото, венесуелець був присутній на останньому тренуванні команди, що відбулося в четвер.

  • Зазначимо, що Келсі перебрався до Шахтаря у січні минулого року з Бостон Рівер за мільйон євро;
  • З того часу він провів за команду 37 матчів, у яких забив дев’ять голів та віддав результативну передачу;
  • Контракт гравця із клубом чинний до 31 грудня 2027 року. Трансфермаркт оцінює його у 1,5 мільйона євро.