Мілевський назвав гравця збірної України, від якого чекає гол у ворота Ісландії: це не Довбик чи Яремчук

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
625
1 голос
Мілевський назвав гравця збірної України, від якого чекає гол у ворота Ісландії: це не Довбик чи Яремчук
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо Артем Мілевський назвав футболіста, на гол якого чекає у поєдинку проти ісландців.

Артем Мілевський відверто зізнався, що хоче, щоб у ворота Ісландії у фінальному матчі плей-оф відбору до Євро-2024 голом відзначився Михайло Мудрик.

«Взагалі-то, я чекаю гол від Міші Мудрика. Тому що давно, по-моєму, він за збірну не забивав і буде символічно й дуже добре для нього, якщо він заб'є після переходу в Челсі за збірну. 

Заб'є Ісландії, саме в такому матчі і покаже всім, що вартує таких грошей. Він точно молодець. Тому, я дуже хочу, щоб він забив», – сказав Мілевський в ефірі свого Twitch-каналу.

Нагадаємо, що у нас вийшов ексклюзивний матеріал, у якому Буряк, Воробей, Сабо та Федорчук дали прогноз на матч Україна – Ісландія.

  • Зустріч фінальної кваліфікації до Євро-2024 між збірними України та Ісландії буде зіграна 26 березня і розпочнеться о 21.45 за київським часом. Гру прийматиме польське місто Вроцлав.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Мілевський у складі національної збірної України ексгравець провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.