«Просто шайби не вистачає»: Мілевський назвав суму, які програвав на ставках – ексфорвард Динамо вміє дивувати

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
72
1 голос
«Просто шайби не вистачає»: Мілевський назвав суму, які програвав на ставках – ексфорвард Динамо вміє дивувати
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо Артем Мілевський відверто поділився своїм ставленням до ставок на спорт.

Артем Мілевський заявив, що робить ставки на спорт, але витрачає на це мало грошей, щоб не переживати.

«Це дійсно, як дозвілля. Необов'язково ставити всю картку на якусь гру, сидіти, курити, переживати. Поставити просто, чисто для фану 5-10 гривень і вже цікаво дивиться будь-яка гра. Спокійно-спокійно, без всякого тільки лудоманства».

Екснападник Динамо дав зрозуміти, що дав досвід ставки у 500 гривень на кілька подій, але програвав через якусь дрібницю. 

«Я маленькі суми виграю. Не хочу говорити, сміятимуться всі. Я мало ставлю. Чесно кажу, багато не програвав і швидко забуваю про те, що програв. 

Так, буває, допустимо, ти ставиш 500 гривень, експрес на 15-16 тисяч, все зійшлось, а хтось шайбу не може забити. Ну просто шайба, не те, що перемога, просто шайби не вистачає», – сказав Мілевський в ефірі свого Twitch-каналу.

Відзначимо, що така низька ставка може багатьох здивувати, адже під час виступів у складі Динамо Мілевський програвав у казино фантастичні суми.

  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України ексгравець провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.