Знайдено українського футболіста, сильнішого за Шевченка та Реброва: відверте зізнання ексхавбека Шахтаря

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1328
4 голоси
Знайдено українського футболіста, сильнішого за Шевченка та Реброва: відверте зізнання ексхавбека Шахтаря
Іван Петряк. Фото: Google
Колишній вінгер донецького Шахтаря, а зараз півзахисник житомирського Полісся Іван Петряк розповів, якого українського футболіста він вважає найсильнішим.

Іван Петряк впевнено заявив, що не Андрій Шевченко чи Сергій Ребров є найсильнішим українським футболістом, а Михайло Мудрик.

«Сильнішого українського футболіста, ніж Мудрик, я не бачив. Я зараз знаю, що скажуть – та зрозуміло. Я кажу так, тому що я його бачив кожен день. 

Півроку, кожен день. Це якщо люди подивилися футбол – його випустили на 10 хвилин. А я його бачив кожен день, кожне тренування, як він працює. Для мене він найсильніший український футболіст». 

Хавбек Полісся пояснив, чому зараз Мудрик не показує весь свій потенціал у поєдинках за лондонський клуб.

«У нього зараз не пішло – так. В Челсі він зараз показує ну відсотків 11, щоб не 10, бо 10% це – жорстко. Я бачу потенціал, я дуже сильно в нього вірю. Йому треба щоб в нього повірили, як Де Дзербі і Йовічевич. 

І він такий був розслаблений, розкутий, тиску не було. Він знає, що він буде грати – то його ніхто зловити не міг взагалі», – сказав Петряк у коментарі для пресслужби Полісся.

  • Челсі наступний матч зіграє з Бернлі 30 березня в рамках АПЛ. Початок гри о 17:00 за Києвом.
  • У чемпіонаті Англії команда українця з 39-ма очками в активі посідає 11-те місце турнірної таблиці.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 30 матчів у всіх офіційних турнірах: шість голів, три результативні передачі.