Маркевич розкрив, хто допоміг Карпатам перемогти у драматичній грі: тренер назвав гравця, якого не вистачає

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
280
1 голос
Маркевич розкрив, хто допоміг Карпатам перемогти у драматичній грі: тренер назвав гравця, якого не вистачає
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати (Львів)
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував результат поєдинку проти СК Полтави у першому матчі Групи на підвищення у класі (2:1).

Мирон Маркевич підбиваючи підсумки важкої перемоги над Полтавою (2:1), зауважив, що його команді дещо пощастило вирвати перемогу і не вистачало центрального захисника Владислава Бабогла, який від'їхав зі Львова до табору національної збірної Молдови.

Окремо Мирон Богданович подякував фанам зелено-білих, які вперше у поточному сезоні мали змогу підтримувати улюблений клуб з трибун стадіону.

«Після вилучення Векляка все змінилось на полі, нам треба було випускати центрального захисника. Ми замінили Іґора Невеса, оскільки в нього вже була жовта картка. Хотіли грати на утримання рахунку, але не вдалося. Нам дуже легко забили гол. В обороні нам не вистачає Владислава Бабогло. Гра відбувалася на зустрічних курсах, ми могли і забити, і пропустити.

Хочу подякувати вболівальникам, які сьогодні прийшли на гру, вони нас підтримали дуже серйозно. 50 відсотків нашої перемоги належать їм», – цитує Маркевича пресслужба Карпат.

  • Після 19-ти турів Карпати мають в активі 48 очок та одноосібно займають першу сходинку в турнірній таблиці Першої ліги (Група підвищення у класі).
  • Наступним суперником «левів» буде Вікторія. Поєдинок проти сумчан буде зіграно у Львові 29 березня. Початок гри о 15:00.