«Не знаю, що вони їдять у Борнмуті»: Зінченко вражений фізичною формою Забарного

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
650
0 голосів
«Не знаю, що вони їдять у Борнмуті»: Зінченко вражений фізичною формою Забарного
Ілля Забарний, фото: Google
Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився думкою щодо особливостей гравців у контексті набору мʼязової маси.

Олександр Зінченко висловився про особливості генетики у гравців. Зінченко розповів, що був вражений Іллею Забарним.

«Я дивлюся на них, потім на себе. Думаю, що може я щось роблю не так. У мене перша така думка в голові. Тут же генетика грає дуже велику роль. На жаль, мій тато не дуже високий та великий.

Дивлюся на Забарного, не так часто його бачу, він зростає кожну хвилину. Таке враження. Не знаю, що вони там їдять у Борнмуті. Коли у тебе молодий організм, як у Забарного, то завжди враження, що тобі 20 років. Він росте і в ширину, і в висоту», – сказав Зінченко в коментарі для ютуб-каналу Трендець

  • Після 28-ми турів Борнмут має в активі 35 очок та займає 13-ту сходинку у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Забарний в поточному сезоні провів за клуб 33 поєдинки в усіх офіційних турнірах: один гол.
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.