«Ми всі добре знаємо Україну»: Джеко поділився очікуваннями від матчу плей-оф відбору на Євро

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
325
0 голосів
«Ми всі добре знаємо Україну»: Джеко поділився очікуваннями від матчу плей-оф відбору на Євро
Едін Джеко, фото: Google
Капітан збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко поділився очікуваннями від матчу півфіналу плей-оф відбору на Євро проти України.

Едін Джеко поділився очікуваннями від матчу проти України. Джеко назвав нашу збірну фаворитом.

«Коли твоя команда добирається до раунду плей-оф, здається, що це найшвидший шлях, щоб потрапити до фінальної стадії турніру. Шанси є, хоча ми не найкращим чином провели раніше кваліфікацію. Збірна України – фаворит протистояння, але ми покажемо, як сильно ми хочемо перемогти. Для досвідчених футболістів збірної це останній шанс зіграти на такому турнірі.

Якщо ми виграємо, думаю, що фінальний поєдинок буде ще складнішим. Що стосується України, то я не став би багато говорити про їхні слабкі та сильні сторони. Ми всі добре знаємо Україну, у них багато молодих і сильних футболістів, це буде нелегка гра», – наводить слова Джеко Dynamo.kiev.ua.

  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня. Старт гри – о 21:45.
  • Через п'ять днів переможець цієї пари зустрінеться на своєму полі у вирішальному поєдинку за вихід на Євро із переможцем півфіналу Ізраїль – Ісландія.
  • Якщо збірна України зможе пробитися на чемпіонат Європи, то потрапить у групу з Бельгією, Словаччиною та Румунією.