Головний лікар збірної України виніс вердикт Циганкову: УАФ привідкрила завісу стану лідера команди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
10428
5 голосів
Головний лікар збірної України виніс вердикт Циганкову: УАФ привідкрила завісу стану лідера команди
Віктор Циганков. Фото: УАФ
Став відомий нинішній стан вінгера національної збірної України Віктора Циганкова напередодні гостьового матчу проти Боснії і Герцеговини у півфіналі стикових матчів кваліфікації до Євро-2024.

Вінгер збірної України Віктор Циганков поки тренується за індивідуальною програмою перед грою із Боснією і Герцеговиною у півфіналі стикових матчів відбору до Євро-2024.

На щастя, є надія на повернення футболіста у стрій на відповідальний поєдинок.

«Циганков, який, як відомо, зазнав ушкодження медіальної колатеральної зв’язки колінного суглоба, наразі працює індивідуально: за словами головного лікаря збірної України Романа Жолобайлюка, у відновленні є позитивна динаміка», – повідомила пресслужба УАФ.

За останньою інформацією УАФ, Циганков продовжує виконувати індивідуальні завдання для відновлення ушкодженої зв’язки колінного суглоба під пильним наглядом лікарів та тренера з фізпідготовки.

  • Зазначимо, що через травму Циганков пропустив останній гостьовий матч своєї Жирони проти Хетафе (0:1) у 29-му турі Ла Ліги, що відбувся 16 березня;
  • В цьому клубному сезоні вінгер у 27 матчах забив шість голів та віддав чотири асисти;
  • Проти Боснії Україна зіграє 21 березня о 21:45 за Києвом. У випадку перемоги наша збірна 26 березня збірна зустрінеться у фіналі стикових матчів із переможцем пари Ізраїль – Ісландія.