«Сподіваємось на диво»: Ребров втратив основного виконавця збірної України напередодні матчу з Боснією

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
5427
2 голоси
«Сподіваємось на диво»: Ребров втратив основного виконавця збірної України напередодні матчу з Боснією
Віктор Циганков. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився останніми новинами з табору збірної України перед грою з боснійцями та назвав гравця, який не допоможе команді Реброва у цьому матчі.

Ігор Циганик розповів, що Віктор Циганков, який прибув до табору національної команди з травмою, ні вчора, ні сьогодні не тренувався.

«Новини не дуже оптимістичні. Наскільки я розумію, участь Циганкова у матчі проти Боснії малоймовірна. Він приїхав до табору збірної, пропустивши гру з Хетафе. Але він не тренувався [зі збірною] ні позавчора, ні вчора». 

Журналіст вважає, що шанси на те, що вінгер Жирони зіграє проти боснійців надзвичайно низькі.

«Очікувалося, що сьогодні він, можливо, вийде попрацювати за індивідуальною програмою, але наскільки мені відомо, участь у матчі проти Боснії малоймовірна. Проте ми сподіваємось на диво, що, хоча б, зможе вийти на певний період часу. Його участь дуже важлива», – сказав Циганик в ефірі авторського ютуб-каналу.

Нагадаємо, що у Циганкова діагностували розтягнення колатеральної зв’язки коліна першого ступеня. Травму він отримав у домашньому матчі Ла Ліги з Осасуною (2:0).

  • Поєдинок плей-оф відбору на Євро-2024 підопічні Реброва проведуть 21 березня в гостях проти боснійців.
  • У випадку проходу далі синьо-жовті зіграють з переможцем матчу між Ізраїлем та Ісландією (26 березня).