Бойко пішов у шоу-бізнес: голкіпер Полісся прийняв участь у зйомках розважального шоу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
350
1 голос
Бойко пішов у шоу-бізнес: голкіпер Полісся прийняв участь у зйомках розважального шоу
Денис Бойко. Фото: Google
Голкіпер житомирського Полісся Денис Бойко відвідав зйомки шоу на телебаченні та зустрівся з відомими артистами, опублікувавши фотографію із місця подій у соціальних мережах.

Денис Бойко покине не планує завершати професійну кар’єру футболіста, але, ймовірно, задумається на тим, що робити у майбутньому.

Так, воротар Полісся відвідав зйомки шоу «Пісня мого життя» на телеканалі 1+1 Україна та поділився новиною у власних соціальних мережах.

Голкіпер опублікував фото, на якому зображені відомі особи: солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька, співачка Злата Огневич та ведучий Олексій Суханов.

«Щирі історії надихають! Дивіться незабаром нову серію «Пісня мого життя» на «1+1», – підписав допис Бойко.

Відзначимо, що «Пісня мого життя» – це новий проект на телеканалі «1+1 Україна», в рамках якого знаменитості діляться піснями, які асоціюються у них із певними періодами життя. Сучасні українські артисти виконують ці пісні на сцені, а гості та глядачі намагаються вгадати, чия історія ховається за вибраними композиціями.

  • Бойко провів цього сезону 21 матч за Полісся, у яких вісім разів зумів зберегти свої ворота «сухими».
  • У наступному турі житомирці на виїзді зіграють проти Оболоні. Поєдинок у Києві заплановано на 16 березня. Початок гри о 15:30.
  • Після 20-ти турів Полісся маючи в доробку 33 бали та займає шосту позицію в турнірній таблиці УПЛ.