Рідний брат Селезньова воює під Бахмутом: екфорвард Шахтаря розповів його історію

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
604
1 голос
Рідний брат Селезньова воює під Бахмутом: екфорвард Шахтаря розповів його історію
Євген Селезньов. Фото: Google
Колишній нападник Дніпра, донецького Шахтаря та національної команди України Євген Селезньов зізнався, що його брат приймає участь у бойових діях в одній з найгарячіших точок.

Євген Селезньов, який відвідав рідні місця хавбека Шахтаря Тараса Степаненка у селі Велика Новосілка на Донеччині та роздав місцевим жителям гуманітарну допомогу, зазнався, що його брат приймає активну участь у бойових діях біля Бахмута. 

«Так [мій рідний брат воює]. Він знаходиться біля Бахмута. Я туди приїжджав до третьої штурмової, з братом також бачились. Багато років ми не спілкувались. Це не те, що особисте, скоріше, сімейне. Це життя. Він поїхав у Чехію, почалася війна, потім повернувся і пішов до ЗСУ», – сказав ексфорвард у коментарі для ютуб-каналу SportArena.

Відзначимо, що Селезньов також взяв до рук РПГ та кулемет на Донеччині і показав військовим декілька футбольних лайфхаків.

▶️ Відео, на якому Євген Селезньов стріляє з РПГ та кулемета, дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Селезньов за час своєї української кар'єри встиг пограти за Дніпро, донецький Шахтар, київський Арсенал, Минай та Колос.
  • За кордоном нападник виступав за турецькі Акхісарспор, Бурсаспор та Карабюкспор, іспанську Малагу та російську Кубань.
  • Він є третім найкращим бомбардиром в історії УПЛ – 117 голів, поступаючись лише легендам Динамо Максиму Шацьких та Сергію Реброву – по 123 м'ячі.
  • У збірній України Селезньов має 57 матчів та 11 результативних ударів.
  • Наразі Євген обіймає посаду скаута у СК Дніпро-1.