Бойкот гравців Зорі у матчі з Динамо: джерело розповіло подробиці скандального інциденту

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
409
1 голос
Бойкот гравців Зорі у матчі з Динамо: джерело розповіло подробиці скандального інциденту
Георгій Бущан та Яков Башич. Фото: УПЛ
Журналіст-блогер Ігор Бурбас розповів, чому насправді більшість гравців луганської Зорі не вийшли на поєдинок 21-го туру української Прем'єр-ліги проти київського Динамо (0:2).

Ігор Бурбас максимально детально розповів про конфлікт у середині Зорі між гравцями та керівництвом луганського клубу в особі президента Євгена Геллера.

Апогеєм якого, поки, став бойкот провідними виконавцями чорно-білих гри 21-го туру української Прем'єр-ліги проти київського Динамо (0:2).

«Наприкінці першої частини сезону у команди була зустріч з власником Євгеном Геллером, на якій до нього постало питання боргів. А саме обіцяний, але невиплачений бонус за призове третє місце УПЛ і окремо за участь в основному турнірі єврокубків.

Геллер порадив гравцям перед тим як ставити це питання спершу поглянути в поточну турнірну таблицю, де на той момент Зоря пасла задніх». 

Після зимової перерви Зоря у трьох матчах здобула дві перемоги та виборола одну нічию, але і це ніяк не змотивувало Геллера почати платити гравцям, запевняє Бурбас.

Тож, В'ячеслав Чурко, Богдан Бутко, Ігор Кірюханцев та Арсеній Батагов просто не вийшли на газон стадіону «Динамо» 12 березня.

«До гри з Динамо ні надходження не було, ні вичерпної відповіді. Тому і довелося вдаватися до крайнощів. Футболісти просто відмовилися виходити на поле. Відступати їм нікуди. Адже у багатьох закінчуються влітку контракти і вони розуміють, що якщо бонус не виплатять зараз, то про нього можна буде забути», – написав Бурбас у своєму телеграм-каналі. 

  • Після 21-го туру Зоря з 19-ма заліковими балами в активі тримається на 12 сходинці у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У турі номер 22-ва на формально домашньому полі команда Юрія Коваля прийматиме харківський Металіст 1925. Матч має відбутися 29 березня. Гра розпочнеться о 15:30.