«Ми вбили жінку, забрали обручку і звалили»: Мілевський шокував відвертим зізнанням

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
669
1 голос
«Ми вбили жінку, забрали обручку і звалили»: Мілевський шокував відвертим зізнанням
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній форвард національної збірної України та київського Динамо Артем Мілевський розповів, що йому снилося, коли він перебував у штучній комі.

Артем Мілевський відверто поділився з українцями цікавими подробицями свого перебування у штучній комі. Сон екснападника цілком заслуговує на екранізацію. 

«Я пам'ятаю сни... Не знаю, звідки це взялося в голові. Ми з приятелем через інтернет нібито дізналися, що є дорога каблучка, яку продає жінка в Туреччині.

Вирішили поїхати на справу. Серйозно, без жартів, ми зібрали речі і поїхали. Ми хотіли пограбувати жінку, забрати в неї каблучку і поїхати з нею. Зрештою жінку вбили. Уявляєш? Таке уві сні було, що ми вбили жінку, забрали обручку і звалили звідти нах*р».

Ексфутболіст зізнався, що відчуття у сні були цілком реальні.

«І я відчував, що це реальність. Жінка вбита, каблучка у нас, і ми просто тупо звідти звалюємо, і все, слід зник», – розповів Мілевський в інтерв'ю YouTube-каналу ВОЛОШИН

  • Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • Найбільших успіхів він досяг у київському Динамо, за яке грав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.