«Всі хлопці в Шахтарі та збірній України це роблять»: Степаненко розповів про допомогу військовим

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
106
0 голосів
«Всі хлопці в Шахтарі та збірній України це роблять»: Степаненко розповів про допомогу військовим
Тарас Степаненко, фото: Google
Футболіст Шахтаря та збірної України Тарас Степаненко відвідав тренування команди військових з інвалідністю та відповів на питання журналістів.

Тарас Степаненко відвідав тренування команди військових з інвалідністю. Гравець Шахтаря також розповів про важливість допомоги військовим.

«Ми повинні всі допомагати нашій країні, військовим, тим хлопцям, які віддали своє здоров’я за нашу країну, за нашу свободу. Шахтар завжди в таких соціальних проєктах бере участь, працює з дітьми і зараз з військовими, тому ми всебічно це підтримуємо, допомагаємо і долучаємось до цієї підтримки.

Всі хлопці в Шахтарі та збірній України це роблять. З першого дня вторгнення ми допомагаємо військовим, країні фінансово як люди та як футболісти, які можуть відправляти меседж в країни, які нам допомагають», – сказав Степаненко в коментарі для Трибуни

  • Степаненко не зіграє проти Боснії і Герцеговини через травму. На матч плей-оф відбору на Євро-2024 викликано шість гравців, що представляють Шахтар.
  • Матч 1/2 фіналу плей-оф раунду кваліфікації Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться у Зениці 21 березня 2024 року.