Не знав, на якому місці команда в УПЛ: Полісся попрощалось з легіонером, якого сватають в Карпати

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
92
1 голос
Не знав, на якому місці команда в УПЛ: Полісся попрощалось з легіонером, якого сватають в Карпати
Аріельсон. Фото: Полісся
Житомирське Полісся достроково припинило орендну угоду з бразильським Крузейро щодо співпраці з нападником Аріелсоном. Гравець може продовжити кар'єру у львівських Карпатах.

Чутки та інсайди підтвердилися. Полісся достроково припинило оренду бразильського нападника Аріелсона, права на якого належать Крузейро.

Причини, через які довелося розривати контракт не повідомляються. Однак, зважаючи на низьку результативність та, ймовірно, халатне відношення Аріелсона до роботи, бразилець, ніби, навіть не знав на якому місці перебуває команда у турнірній таблиці УПЛ, можна припустити, що гравець не виправдав покладених на нього сподівань.

«Дякуємо Аріелсону за час проведений в нашому клубі та зичимо успіхів у карʼєрі!», – йдеться в повідомленні пресслужби Полісся.

19-річний нападник приєднався до «вовків» влітку 2023 року. 

До Аріелсона приглядалися Карпати, що особисто підтвердив наставник львівського клубу Мирон Маркевич, але до конкретних переговорів між керівництвом «левів» та агентами гравця справа так і не дійшла.

  • Після 19-ти турів Полісся має в доробку 33 залікові пункти та посідає п'яту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В наступному турі житомиряни вдома прийматимуть Олександрію. Поєдинок заплановано на 9 березня. Початок гри о 15:30.
  • Аріельсон у нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах провів за Полісся 16 матчів: один гол, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює футболіста у 500 тисяч євро.