Нагорода за розгром Вернидуба і Ко: УПЛ назвала найкращих тренера та гравця 19-го туру

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
148
1 голос
Нагорода за розгром Вернидуба і Ко: УПЛ назвала найкращих тренера та гравця 19-го туру
Дмитро Криськів та Маріно Пушич. Фотоколаж: УПЛ
Наставник донецького Шахтаря Маріно Пушич та півзахисник «гірників» Дмитро Криськів були визнані найкращим тренером та гравцем 19-го туру УПЛ.

Визначилися найкращий тренер та гравець 19-го туру української Прем'єр-ліги. Обидві відзнаки дісталися представникам донецького Шахтаря, який на вікенді у центральній грі розтрощив Кривбас (5:2).

Найкращим гравцем було визнано півзахисника «гірників» Дмитра Криськіва, який оформив дубль у грі проти Кривбаса. Дмитро набрав 49% голосів у Instagram та 51% у Google Form.

А найкращий тренером, прогнозовано став керманич Шахтаря Маріно Пушич. Він удостоївся 44% голосів вболівальників у Instagram та 40% у Google Form, що у підсумку принесло йому перемогу в опитуванні. Проінформувала пресслужба УПЛ.

  • Після перемоги над Кривбасом (5:2) Шахтар піднявся на третю сходинку у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. В активі «гірників» 35 залікових очок. Відставання від Дніпра-1, який посідає перший щабель, складає три пункти.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на формально домашньому полі, гра пройде у Львові, прийматиме ковалівський Колос. Поєдинок заплановано на 8 березня. Гра має розпочатися о 18:00.