Вернидуб відреагував на резонансний пропущений гол від Шахтаря: тренер Кривбасу знайшов справжніх винуватців

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
312
2 голоси
Вернидуб відреагував на резонансний пропущений гол від Шахтаря: тренер Кривбасу знайшов справжніх винуватців
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував гостьову поразку від Шахтаря (2:5) у рамках 19-го туру чемпіонату України. Спеціаліст вказав на помилку підопічних.

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб висловився після програшу від Шахтаря (2:5) у 19-му турі УПЛ. Коуч подякував підопічним за гру.

«Президент прийшов, підтримав команду. Гра була до 57-ї хвилини, коли ми грали у рівних складах. Після вилучення грати з Шахтарем важко. Але я вдячний хлопцям, билися».

Вернидуб не зміг відповісти однозначно, чи тягнув фол його хавбека Хрвоє Ілича в другому таймі на пряме вилучення.

«Другий м’яч у мене є питання, але то таке… Гра вже пройшла. По картці – я не бачив, не буду брехати. Якщо там дійсно був наступ, значить червона, не було – жовта».

Окремо зупинився тренер і на другому забитому голі Шахтаря, коли його футболісти не встигли зайняти свої позиції в обороні через швидкий розіграш штрафного «гірниками».

«Відреагували на пропущений гол, забили. Але потім… Дуже поважаємо суперників, коли порушуємо, починаємо підіймати, гладити. Цього не потрібно робити. Треба вибачитися і займати позицію. Чим скористався Шахтар – швидкий розіграш, пропустили другий м’яч», – заявив Вернидуб на флешінтерв’ю для УПЛ ТБ.

  • Кривбас посідає другу позицію у таблиці УПЛ, маючи 37 балів в активі після 19 проведених зустрічей;
  • Наступна гра в червоно-білих у рамках національної першості запланована на 9 березня, коли вони вдома приймуть Оболонь.