«Це справжні мужики»: Любенович прокоментував перемогу Миная над Металістом 1925

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
113
0 голосів
«Це справжні мужики»: Любенович прокоментував перемогу Миная над Металістом 1925
Желько Любенович, фото: Минай
Головний тренер Миная Желько Любенович прокоментував перемогу команди над Металістом 1925 (2:0) у матчі 19-го туру УПЛ.

Любенович прокоментував перемогу  над Металістом 1925. Для Миная ця перемога стала першою в цьому сезоні УПЛ.

«Подякував за перемогу, низький уклін моїм футболістам, це справжні мужики. Довгоочікувана перемога у нас, таке свято, президент зайшов привітати, віцепрезидент. Усі дуже задоволені цією перемогою. Тому ще раз – спасибі всім. Нам взагалі неважливо, хто забиває голи, ми – команда, ми граємо один за одного. Найважливіше – перемога.

Хлопці з перших хвилин дуже сильно переживали, те ж саме, коли залишилися в більшості. Настільки хотіли цю перемогу, що не хотіли втратити її. Ми зібралися, зробили заміни й вони принесли нам користь. Що змінив за зиму? Я психологію поміняв. Це проблема в нас була. Вони просто не вірили в себе, зараз уже вірять», – сказав Любенович в коментарі для УПЛ ТБ

  • Минай перервав безгольову домашню серію в УПЛ, що тривала з вересня 2023-го. Востаннє за закарпатський колектив забивав Єгор Гунічев у ворота донецького Шахтаря 2 вересня (1:4).
  • Після перемоги над Металістом 1925 Минай продовжує знаходитися на останній, 16-й сходинці, у турнірній таблиці УПЛ. Однак, відставання від 14-ї позиції тепер складає лише п'ять очок.
  • У наступному турі Минай на виїзді зіграє проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 7 березня.