Полісся готує трансферну бомбу: клуб Буткевича може підписати колишнього форварда Шахтаря і збірної України

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
494
1 голос
Полісся готує трансферну бомбу: клуб Буткевича може підписати колишнього форварда Шахтаря і збірної України
Жуніор Мораес. Фото: Google
Екснападник донецьких Металурга та Шахтаря, натуралізований бразилець Жуніор Мораес, потрапив до сфери інтересів одного з поточних лідерів української Прем'єр-ліги Полісся з Житомира.

Через кадровий голод в атакувальній ланці, Полісся може підписати угоду з 36-річним бразильцем з українським паспортом Жуніором Мораесом

Справа в тім, що головний тренер житомирян Юрій Калитвинцев у весняній частині сезону може розраховувати тільки на двох нападників: Пилипа Будківського та Дениса Ндукве, який тільки грав на рівні Другої ліги. Бразилець Арієльсон залишив команду взимку. І, зважаючи на амбіції клубу Геннадія Буткевича, Поліссю терміново потрібен досвідчений, забивний форвард.

За інформацією Sport.ua, пріоритетом для підписання був форвард із Франції (прізвище невідоме), але перемовини про перехід не принесли успіху. Тож, агенти запропонували Поліссю підписати Жуніора Мораеса, який з 1 липня перебуває без клубу. 

  • З початком повномасштабної війни росії проти України Мораєс  виїхав до Бразилії, підписавши дворічний контракт із Корінтіансом.
  • Через різні проблеми зі здоров'ям він зіграв за новий клуб лише 21 матч, відзначившись одним голом.
  • Цього року форвард провів на полі лише 124 хвилини в чотирьох матчах.
  • Мораєс грав за донецький Металург (2011-2015 рр., 70 ігор, 37 голів), Динамо (2015-2018 рр., 85 ігор, 34 голи) та Шахтар (2018-2022 рр., 106 матчів, 62 голи) в УПЛ.
  • У 2019 році бразилець Мораєс прийняв українське громадянство.
  • За збірну України Мораес виступав з 2019 по 2021 рік, в складі якої прийняв участь в 11 матчах та забив один гол.
  • Останньою командою Мораеса був бразильський Корінтіанс.